РЕЦЕПТУРНИК


 Blog
Начало » 2012 » Октомври » 13
В основата на италианската кухня стоят кулинарните традиции на ентруските, гърците и древните римляни. Още етруските са познавали технологията на смилане на зърно, извличането на зехтин, подквасването на мляко за сирене и добиването на вино. 
Категория: Статии | Преглед: 704 | Добавил: admin | Дата: 2012-10-13 | Комментари (0)

Пн, 2024-05-20, 10:33

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Кулинарни рецепти [3]
Статии [13]
Тази секция е за всеки, които иска да сподели или да прочете нещо интересно за дома, градината, хоби, развлечение и пр.
Готвачи [0]
Известни български и световни майстор готвачи.
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP