РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













КЮФТЕТА СЪС ЗРЯЛ ФАСУЛ



Начална страница
Share |
      Продукти: 400 г (2 чаени чаши) зрял фасул, 150 г (3-4 бр.) картофи, 250 г смляно телешко месо, 100 г (2 глави) лук, 2 бр яйца., 150 г (2 филии) хляб, 100 г галета, сол, черен пипер и магданоз на вкус и олио за пържене.
     Приготвяне: Фасулът се сварява до пълно омекване и се претрива през цедка. Отделно се сваряват и претриват картофите. Смесват се фасулът и картофите и към тях се прибавят лукът, настърган на ренде, месото, яйцата, хлябът, предварително накиснат в студена вода и изстискан, ситно нарязан магданоз, черен пипер и сол на вкус. Сместа се омесва добре и от нея се
правят кюфтета, които се овалват в галетата и се изпържват в сгорещената мазнина. Поднасят се с гарнитура от червени домати, нарязани на кръгчета.


 




Пт, 2024-04-26, 00:32

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP