РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Гювеч от риба



Начална страница
Share |
TopBg.org Топ Класация
    Продукти: 150 г риба, 60 г лук, 10 г брашно, 1/8 консерва гювеч, 2 супени лъжици олио, черен пипер, магданоз и сол на вкус.
    Приготвяне: Лукът нарязан на дълго и тънко се пържи. Когато стане стъклен, прибавя се брашното и се пържи, докато лукът добие розов, а брашното златист цвят. Добавя се червеният пипер. С него запръжката се разбърква няколко пъти и се залива с малко вода. Вари се, докато лукът поомекне. Отгоре се нарежда рибата, която от време на време се облива със соса. Като се позапече, прибавя се гювечът. Ястието се пече на фурна, докато остане само на мазнина.


 




Вт, 2024-04-16, 17:02

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP