РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Хемендекс



Начална страница
 

Вариант 1

Продукти: 300 г шунка, 125 г масло, 5 яйца, черен пипер на зърна.
Приготвяне: Нарязва се шунката и се нарежда в съд намазан с олио. Счупват се яйцата върху тях и се посоляват. На всеки жълтък се слага зрънце черен пипер. Пече се в микровълнова фурна 4-5 минути.



Вариант 2

Продукти: 10 бр яйца, 60 г прясно масло, 20 г шунка (или 145 г пресен салам, 140 г кренвирши), черен пипер на зърна и сол на вкус.

Приготвяне: Шунката (или друг колбас) се нарязва на тънки филийки, които леко се запържват от едната страна и се обръщат. Върху тях внимателно се счупват едно по едно яйцата, посоляват се и се пържат до побеляването на белтъка, като се внимава да не се наруши целостта на жълтъка. След изпържването им в средата на жълтъка се поставя по едно зърно черен пипер.



 




Пт, 2024-04-26, 18:03

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP