РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Хайвер от сирене



Начална страница
Share |

     Продукти: 1/4 кг сирене, 5 твърдо сварени яйца, 1/2 чаена лъжичка смлян черен пипер, 2 с. л. олио, магданоз.
    
Приготвяне: Най-добре е сиренето да е твърдо или леко засъхнало, за да може да го настържем на ситно ренде. Намачкваме с вилица жълтъците на твърдо сварените яйца и ги прибавяме към сиренето заедно със смления черен пипер.Разбъркваме с вилица и прибавяме олиото на тънка струйка. Хайвера поднасяме украсен с листа от магданоз и с белтъка на сварените яйца.



 




Сб, 2024-04-27, 08:07

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP