Продукти: 350
г ряпа,
350 г моркови,
100 г маслини,
5 с.л.
олио и оцет на вкус.
Приготвяне: Ряпата и морковите се почистват,
измиват се и се настъргват на ситно ренде поотделно.
Ряпата се посолява и се оставя да престои
20 - 30 минути,
след което се изстисква
и се прибавя към морковите.
Сместа се разбърква,
опитва се на сол и се полива с олиото и оцета.
отново се разбърква,
поставя се в салатени чинии и се украсява с маслините.
|
|
Търсене |
|
|
|
Споделете |
|
|
|
Translate |
|
|
|
Категории |
|
|
|
Архив |
|
|
|
Статистика |
|
|
|
CO2 емисии |
|
|
↑ Grab this Headline Animator
|