РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Салата от ряпа и моркови



Начална страница
Share |

     Продукти: 350 г ряпа, 350 г моркови, 100 г маслини, 5 с.л. олио и оцет на вкус.

     Приготвяне: Ряпата и морковите се почистват, измиват се и се настъргват на ситно ренде поотделно. Ряпата се посолява и се оставя да престои 20 - 30 минути, след което се изстисква  и се прибавя към морковите. Сместа се разбърква, опитва се на сол и се полива с олиото и оцета. отново се разбърква, поставя се в салатени чинии и се украсява с маслините.
image

 




Сб, 2024-04-27, 06:29

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP