РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Агнешко със спанак



Начална страница

Продукти: 280 г агнешко месо, 500 г спанак, 40 г масло, 40 г лук, 6 г доматено пюре, 80 г кисело мляко,10 г брашно, червен пипер и сол на вкус.

Приготвяне: Месото се нарязва и се пържи. В маслото, в което се е пържило, се слага нарязаният на дребно лук и се позапържва, след което се прибавя брашното, към което, като стане златисто, се слага доматеното пюре и след една-две минути – червеният пипер. Месото се връща обратно в запръжката. Залива се с хладка вода и се посолява. Вари се на тих огън. Спанакът, нарязан на дребно и задушен в мазнина, се прибавя към омекналото месо. Със спанака ястието вари около 20 минути. Поднася се топло, отстрани с кисело мляко.

Рецептата е за 2 порции!



 




Чт, 2024-03-28, 15:01

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP