РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Агнешки котлети с босилек



Начална страница





 
 


ПРОДУКТИ
1-2 кг агнешки котлети
магданоз
мащерка
джоджен
черен пипер
олио
сол
За соса:
4 стръка пресен босилек
4 скилидки чесън
черен пипер
олио
сол на вкус


ПРИГОТВЯНЕ
     Смесете ситно нарязани мащерка, магданоз и джоджен и оваляйте в тази смес начуканите и посолени котлети. Оставете ги в хладилника за 3-4 часа.
     Пригответе сос от ситно скълцания босилек, счукания чесън, смлян черен пипер, олио и сол. Изпържете котлетите в олио, поръсете ги с черен пипер и ги сложете в затоплена чиния. Полейте със соса и сервирайте вднага.



Рейтинг: 0.0/0


 


 


 




Чт, 2024-11-21, 09:13

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP