РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Бешамелова паста



Начална страница
Share |
TopBg.org Топ Класация
   Продукти: 1, 100 л прясно мляко, 100 г брашно, 100 г краве масло, 5 бр. жълтъци, 7 г сол, 10 г захар.
   Приготвяне: Приготвя се както гъстия Бешамел, но се застройва с жълтъците леко разбити с малко вода или мляко. Използва се за приготвяне на огретени от зеленчуци, риби, гъби и др.


 




Пт, 2024-04-19, 13:23

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP