РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Бяла торта



Начална страница
Share |
TopBg.org Топ Класация
      Продути за блата: 11 белтъка, 240 г пудра захар, 120 г брашно, 1 чаена лъжичка кремотартар.
     За крема: 200 г краве масло, 120 г пудра захар, 11 жълтъка, 2 супени лъжици ром, 2 супени лъжици какао.
     Приготвяне:
      На блата: Белтъците се разбиват на сняг със захарта. Прибавя се брашното с кремотартара. Разбърква се добре. Изсипва се  в тортената форма, застлана с хартия. Пече се в умерена фурна.
     На крема: Маслото се разбива със захарта до побеляване. Прибавят се жълтъците, ромът и какаото. Тортата се разрязва хоризонтално на две равни части, които се слепват с крема. Отгоре и встрани се намазва със същия крем и се украсява по желание.


 




Пт, 2024-04-26, 05:07

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP