РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Царевичен хляб



Начална страница


140 г царевично брашно
115 г обикновено брашно
2 чаени лъжици бакпулвер
1/2 чаена лъжица сол
1 яйце
225 мл мляко
140 г зърна от прясна или консервирана царевица


Смесете царевичното и пшениченото брашно, бакпулвера и солта. Към тях добавете яйцето с прясното мляко и разбъркайте, за да се получи тесто (не се меси дълго време, за да не стане хлябът твърд). Сложете вътре царевичните зърна. Поставете хляба в намаслена тава, и го печете 20 - 25 минути на температура 200 0С.

Рейтинг: 0.0/0




Коментар





Маркери / Meta tag
ДЕСЕРТИ     СЛАДКАРСТВО    ЦАРЕВИЦА     ХЛЯБ     ЦАРЕВИЧЕН          Corn      Рецепти





 




Чт, 2024-04-25, 17:26

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP