РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Царска туршия



Начална страница
         Продукти: 5 кг камби, 2 кг карфиол, 2 моркова, 1 връзка целина,  черен пипер, дафинов лист.
       Приготвяне: Камбите се нарязват на полумесеци, а карфиола се накъсва на парченца. Целината се нарязва на дребно. Всичко се смесва в голям съд и се слага солта, захарта и  оцета. Разбърква се добре и се пълни в буркани, като се доливат с вода. Варят се 5 мин.



 




Чт, 2024-04-25, 22:28

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP