РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Черно кадифе



Начална страница
       Продукти: 60 г бира, бяло шампазирано вино или шампанско (изстудени).
      Приготвяне: Бирата се налива във висока чаша за шампанско и се изчаква малко, докато изчезне пяната. Бавно се допълва с шампанско.


 




Чт, 2024-11-21, 12:16

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP