РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Дроб чорба



Начална страница
Share |
TopBg.org Топ Класация
     Продукти: 412 г бял дроб, 120 г ориз, 100 г прясно масло, 200 г пресен лук - пресен, 150 г моркови, 400 г червени домати, 1 1/2 яйце, 300 г кисело мляко, 30 г брашно, 2 г черен пипер, 30 г оцет, 30 г сол, 50 г джоджен, 50 г магданоз.
    Приготвяне: Нарязаните на дребно лук, настърганите моркови и част от дребно нарязаните домати се  задушават до полуомекване в мазнината с добавка на малко сол, след което се заливат с прецедения бульон, в който се вари дробът. След кипването на бульона се прибавят полусвареният дроб, нарязан на дребно, почистеният ориз, останалите дребно нарязани домати и ситно нарязаният джоджен. Супата се посолява и се вари още 30 -40 минути, застройва се с варена застройка от млякото, брашното и яйцата. Овкусява се с оцета, черния пипер и се поднася поръсена с дребно нарязания магданоз.


 




Вт, 2024-04-23, 12:32

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP