РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Дроб по селски



Начална страница

1 кг свински дроб
4-5 глави лук
1 супена лъжица брашно
1 кафена чашка олио
1 чаена лъжица червен пипер
1 супена лъжица доматено пюре
1 супена лъжица ситно нарязан магданоз
1 чаена лъжица стрита чубрица
черен пипер
сол.



Почистваме и измиваме свинския дроб, след което го нарязваме на хапки. Нарязваме лука на филийки и го запържваме в сгорещеното олио. Когато стане златист, поръсваме леко препеченото брашно и също го запържваме. Прибавяме нарязания черен дроб и поръсваме чубрицата, червения и черния пипер. Наливаме малко топла вода, за да получим сос, посоляваме на вкус и задушаваме на тих огън, докато дробът омекне. Десетина минути преди да отстрани от огъня, добавяме доматеното пюре, размито в 1 кафена чашка вода и поръсваме ситно нарязания магданоз.

Рейтинг: 0.0/0




Коментар:




 




Чт, 2024-04-25, 23:42

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP