РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Гювеч по овчарски



Начална страница
        Продукти: 100 г олио, 150 г прясно масло, 400 г кромид лук, 1, 600 кг пиперки, 500 г домати, 350 г сирене, 5 бр. яйца, 800 г кисело мляко, 100 г брашно, 50 г магданоз, 15 г сол.
      Приготвяне: Лукът, нарязан на дребно, се задушава в мазнина. Прибавят се последователно и се задушават нарязаните пиперки и червени домати. Задушените зеленчуци се разстилат в тава и се покриват с настърганото на ренде сирене, примесено с част от дребно нарязания магданоз. Ястието се залива със сос, приготвен от млякото, брашното и яйцата и малко сол, и се пече в по-силна фурна. Готовият гювеч се поднася поръсен с останалия дребно нарязан магданоз.
      Ястието е за 10 порции!

 




Сб, 2024-04-20, 11:47

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP