РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Картофена супа



Начална страница
Share |

Продукти: 120 г картофи, 10 г масло, 200 г кости, 5 г магданоз, 40 г прясно или кисело мляко, сол, няколко зърна черен пипер.

       Приготвяне: Прецежда се бульонът от костите и в него се слагат нарязаните на кубчета картофи. Когато уврят, се слагат солта, черният пипер и при поднасяне се слага кравето масло. Супата може да се подсили с прясно или кисело мляко. Отгоре се посипва с нарязан на дребно магданоз


 




Вт, 2024-03-19, 06:46

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP