РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Кашкавалена супа



Начална страница

    Продукти: 100 г краве масло, 100 г брашно, 200 г кашкавал, 2 картофа, 3 яйца, хляб, лимон, черен пипер и сол на вкус.

 

    Приготвяне: В горещото масло се пържи брашното. Разрежда се с вода и се оставя да ври с обелените картофи, настъргани на ренде, и с парченца хляб. Подправя се със сол и черен пипер. В супата се слага настъргания кашкавал и се застройва с яйцата и лимоновия сок.

 



 




Пт, 2024-04-19, 07:58

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP