РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Кисели краставички



Начална страница
      Продукти: краставички колкото да се напълни 10 л каца или тенекия за сирене, 5 л вода, 400 г сол, 400 г оцет.
      Приготвяне: Избират се здрави краставички, надупчват се и се нареждат в кацата, след което се заливат с кипящ разтор от  водата, оцета и солта. Запечатва се кацта и от време на време се разбъркват крастаичките.

 




Чт, 2024-04-25, 02:29

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP