РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Козуначени кифли



Начална страница
Share |
          Продукти: 5 яйца, 5 с. л. захар, 1 ч. ч. прясно мляко, 1 ч. ч .  олио, мая  за хляб.
       Приготвяне: Омесва се меко тесто, оставя се да втаса. Като втаса се омесва  и се разделя на топки. Оформят се на триъгълничета и се пълнят с пълнеж. Пекат се в умерена фурна.
        За пълнеж можете да използвате конфитюри, сладка, локум, шоколад и др.


 




Сб, 2024-04-20, 01:53

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP