РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Крем-супа от гъби



Начална страница


600 г гъби
80 г моркови
80 г кервиз
40 г магданозени корени
120 г прясно мляко
80 г прясно масло
сол
черен пипер
сух бял хляб
магданоз.



Гъбите се измиват и се варят заедно с моркова, кервиза и магданозените корени. Сварени, се пасират заедно със зеленчуците. Заливат се с бульона, в който са се варили гъбите и зеленчуците.Подправя се с масло и прясно мляко. Опитва се на сол. Супата се поднася поръсена с магданоз и по желание с крутони от препечения хляб. Добре е за вкус да се прибави черен пипер.



Рейтинг: 0.0/0




Коментар:




 




Пт, 2025-06-20, 13:58

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2025













Нагоре UP