РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Крем-супа от грах



Начална страница
   Продукти: 120 г сух грах, 40 г краве масло,  40 г брашно, 160 г прясно мляко, 80 г хляб, сол и копър на вкус.
   Приготвяне:  Свареният грах  се прекарва  през преса. Отделно се затопля маслото, слага се брашното, разбърква се  няколко пъти и ñ млякото се получава кàøà, която се разрежда с граховия бульон. Смесва се с граха, опитва се на сол и се ръси нарязан на дребно копър. Поднася се с кубчета  пържен хляб.


 




Пт, 2024-04-26, 13:54

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP