РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Крем-супа от картофи



Начална страница

     Продукти: 300 г картофи, 20 г краве масло, 200 г прясно мляко, 1/2 яйце, 30 г бял хляб, сол, черен пипер.
    Приготвяне: Измитите, обелени и пак измити картофи се варят във вода или бульон. Прекарват се през преса, посоляват се и се прибавя прясното мляко, половината краве масло и дребен черен пипер и се оставя да ври. Преди да се поднесе, се пускат останалото краве масло и отделно нарязани и опечени или изпържени кубчета хляб. По желание супатаможе да бъде подсилена с яйце.






 




Пт, 2024-04-19, 03:50

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP