РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Крем-супа от моркови



Начална страница
   Продукти: 400 г моркови, 40 г ориз, 40 г масло, 120 г прясно мляко, парче  хляб, 4 г захар и сол на вкус.
    Приготвяне: Нарязаните моркови се задушават в ìасло със сол и захар. Заливат се с вода и се слага оризът. Оставя се да ври, докато морковите омекнат напълно. Пасира се  и се опитва на сол и захар. Разрежда се  с млякото.. Поднася се с пържени кубчета хляб. За да се подсили, преди сервиране в супата се слагат краве масло и 30 г сок от настъргани пресни и прецедени моркови.


 




Пт, 2024-04-26, 11:56

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP