РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Мармелад от пъпеш



Начална страница

      Подбираме сладки, напълно узрели, ароматни пъпеши. Почистваме го, а месестата част смиламе с машинка. Полученото пюре смесваме със захарта (2 кг захар на 3 кг пюре) и варим в широка тава при постоянно бъркане. до необходимата гъстота.
Насипваме мармалада горещ в затоплени буркани, които пълним догоре. Затваряме ги херметически и обръщаме да лежат върху капаците до пълното изстиване на съдържанието им.


Рейтинг: 0.0/0




Коментар:




 




Пт, 2024-04-19, 19:53

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP