180 г настъргано сирене "Чедър" 6 чаени лъжици омекнало краве масло 1 супена лъжица соев сос 1 и 1/2 супена лъжица дребно нарязан пресен чесън млян черен пипер 6 парченца месест домат 6 резенчета лук 6 питки разделени на две и затоплени
Разбъркайте добре сиренето, соевия сос, маслото, чесъна, черния пипер, до получаване на хомогенна маса. Охладете я. От смляното месо направете шест кръгли шницела. В средата на всеки оформете кладенче и в него поставете по 40 г от приготвената смес. Изпечете ги на скара. Върху всеки шницел сложете малко дребно нарязан лук и парченце домат. Сервирайте в затоплена питка, намазана с масло. |
Рейтинг: 0.0/0