РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Милинки



Начална страница



Share
|







TopBg.org Топ Класация



     Продукти: 1 яйце, мая колкото кибритена кутийка, 1 чаена чаша кисело мляко и малко прясно мляко, олио, 1/2 супена лъжица сол, повече от 500 г брашно; за плънката: 200 г сирене; за заливката: 2 яйца и 3/4 пакетче краве масло.
    Приготвяне: Най-удобен съд за милинките е електрическата тенджера. Слага се чашата и по средата и се сипва олио на дъното. От добре измесеното тесто се правят малки топчета, които се овалват в олиото на дъното на тенджерата и се нареждат едно до друго. Сиренето се натрошава и се поръсва между милинките. Кравето масло се разтопява и смесва с разбитите яйца. Със сместа се заливат милинките. Пекат се на умерена фурна около 45 минути. За да станат пухкави и сочни, не отваряйте фурната по време на печенето.






 




Вт, 2024-04-16, 13:27

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP