РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Млечен сладолед с ванилия



Начална страница
Share |


750 г прясно мляко
200 г захар
4 бр. яйца
0,1 г ванилия.


Млякото със захарта се загрява, като се разбърква с тел, за да не загори. Прибавят се постепенно яйцата, разбити с част от млякото. Сместа се загрява при непрекъснато разбъркване, докато леко се сгъсти (не трябва да заври, защото ще се пресече). Отстранява се от огъня и се оставя да изстине, като от време на време се разбърква. Прецежда се през гъсто сито, ароматизира се с ванилията и се замразява.


Рейтинг: 0.0/0



 




Чт, 2024-11-21, 11:09

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP