РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Натурален шницел



Начална страница
        Продукти: 1.800 телешко месо, 150 г олио, 15 г сол, 2 г черен пипер, 60 г брашно, 50 г краве масло.
       Приготвяне: Месото (от шол, ябълка или килот) се почиства от ципите и се нарязва напречно на мускулните влакна на порционни парчета, които се начукват с широката страна на сатър или дървено чукче, като им се придава елипсовидна форма. Поръсва се със сол и смления черен пипер, панират се в брашното и се изпържват в загрятата мазнина. Поднасят се горещи, като се поливат със сос и леко загрято масло и се гарнират със следните гарнитури: пържени картофи и задушени моркови, ориз, зелен фасул, грах, крокети от картофи и др. Маслото може да се постави върху шницелите.


 




Вт, 2024-04-23, 10:16

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP