РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Омлет натюр



Начална страница
Share |

        Продукти:  2 яйца, 15 г масло и сол.

          Приготвяне: Яйцата се разбъркват, слага се солта и се сипват в тиган с много нагорещена мазнина. Получената яйчена палачинка не се обръща, а се вдига отстрани, за да може суровата течност да мине под изпържените вече яйца. По такъв начин той става много сочен. преди да се поднесе, се сгъва на две.



 




Сб, 2024-04-20, 02:02

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP