РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Омлет по селски



Начална страница
Share |

омлет Продукти: 2 яйца, 120 г лук, 15 г масло, 6 г галета и сол

Приготвяне: Лукът се нарязва на дълго и тънко и се задушава. Прибавя се галетата и като стане златисто, се посолява. Яйцата се разбъркват, ръсят се със сол и се пържат в много гореща мазнина.



 




Чт, 2024-04-25, 03:29

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP