РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Овнешка супа с булгур



Начална страница



200 г месо от гърдите
100 г моркови
100 г кервиз
50 г магданозени корени
150 г картофи
100 г праз
50 г булгур
200 г кисело мляко
сол
дафинов лист
черен пипер.



Месото се измива, нарязва се на парчета, залива се с хладка вода, слага се черният пипер и дафиновият лист. Като полууври месото, супата се прецежда и се прибавя булгурът и солта. Супата се вари на тих огън, като се прибавят морковите, кервизът, празът, магданозените корени, нарязани на тънко и дълго. Като поуврят, се слагат и картофите. Супата се подправя с разбито кисело мляко и се ръси с нарязан на дребно магданоз.


Рейтинг: 0.0/0





Коментар:




 




Сб, 2024-04-20, 12:13

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP