РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Палачинки



Начална страница
Share |
        ПалачинкиПродукти: 650 г прясно мляко, 350 г брашно, 5 бр. яйца, 5 г сол, 70 г олио, 15 г краве масло.
      
Приготвяне: Яйцата се разбиват със захарта. Прибавят се при непрекъснато разбиване на топлото прясно мляко и брашното, а след това останалото мляко и солта. Полученото рядко тесто се прецежда и от него в загрят тиган, намазан с мазнина, се изпържват добре палачинките и от двете страни. Изпържените палачинки се поставят една върху друга, като помежду им се намазват с кравето масло и се захлупват, за да не засъхнат.

 




Пт, 2024-03-29, 09:34

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP