РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Палачинки



Начална страница
Share |
      ПалачинкиПродукти: 1 л мляко, 0, 300 г газирана вода, 800 г брашно, 6 яйца, 50 г олио, 50 г масло, 1 г сол, 15 захар.
     Приготвяне: Яйцата се разбиват със захарта. Прибавя се при непрекъснато разбиване топлото прясно мляко и брашното, а след това останалото мляко и солта. Полученото рядко  тесто се прецежда и от него в нагрят тиган, намазан с мазнина, се изпържват добре палачинките и от двете страни. Изпържените палачинки се поставят една върху друга, като помежду им се намазват с кравето масло и се захлупват, за да не засъхнат.


 




Вт, 2024-12-03, 17:50

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP