Продукти: 1 пакет бисквити („закуска”),
80 г краве масло, 750 г сладка сметана, 750 г прясно масло, 210 г пана кота (суха).
Приготвяне: Бисквитите се натрошават с пасатор или блендер и към тях се прибавя разтопеното масло, като се внимава да се смесят добре. Сместа се разстила равномерно по дъното на форма за чийзкейк, след което се слага във фризера за да стегне.
Сладката сметана и прясното масло се смесват в тенджера и се загрява до 800 . Сваля се от котлона и се изсипва сухата смес като непрестанно се бърка с телена бъркалка. Готовият крем се слага за малко във фризера или се оставя настрани, за да изстине. След това се залива бисквитения блат. Тортата се слага отново във фризера, за да стегне за половин час, след което се съхранява в хладилника.
Приготвяне: Бисквитите се натрошават с пасатор или блендер и към тях се прибавя разтопеното масло, като се внимава да се смесят добре. Сместа се разстила равномерно по дъното на форма за чийзкейк, след което се слага във фризера за да стегне.
Сладката сметана и прясното масло се смесват в тенджера и се загрява до 800 . Сваля се от котлона и се изсипва сухата смес като непрестанно се бърка с телена бъркалка. Готовият крем се слага за малко във фризера или се оставя настрани, за да изстине. След това се залива бисквитения блат. Тортата се слага отново във фризера, за да стегне за половин час, след което се съхранява в хладилника.