РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Пана кейк с боровинки



Начална страница
Share |
     Продукти: 1 пакет бисквити („закуска”), 80 г краве масло, 750 г сладка сметана, 750 г прясно масло, 210 г пана кота (суха).
      
Приготвяне: Бисквитите се натрошават с пасатор или блендер и към тях се прибавя разтопеното масло, като се внимава да се смесят добре. Сместа се разстила равномерно по дъното на форма за чийзкейк, след което се слага във фризера за да стегне.

        Сладката сметана и прясното масло се смесват в тенджера и се загрява до 800 . Сваля се от котлона и се изсипва сухата смес като непрестанно  се бърка с телена бъркалка. Готовият крем се слага за малко във фризера или се оставя настрани, за да изстине. След това се залива бисквитения блат. Тортата се слага отново във фризера, за да стегне за половин час, след което се съхранява в хладилника.


 




Чт, 2024-03-28, 23:15

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP