РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Пастет от сирене (Шмеркезе)



Начална страница
Share |

        Продукти: 300 г сирене, 3 с. л. краве масло, 1 чаена лъжичка червен пипер, 1 чаена лъжичка счукан в хаванче ким, 1 кафена чашка прясно мляко.

       Приготвяне: Сиренето обезсоляваме в прясно мляко или във вода, което пасираме през цедка или намачкваме с вилица. Малко по малко прибавяме, като бъркаме непрекъснато, кравето масло, което трябва да е размекнато на стайна температура. Накрая слагаме червения пипер, кима и прясното мляко. Прехвърляме сместа в чинийка или в голяма продълговата чиния.



 




Вт, 2024-04-16, 18:50

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP