РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Пилешка каша



Начална страница
       Продукти: 1 малко пиле, 100 г консервирани гъби, 100 г натрошено сирене, 3 обелени домата (или 1 с. л. доматено пюре), 2 средни моркова, 1 чаена лъжичка черен пипер, 4-5 скилидки счукан чесън, ситно нарязан мгданоз, сол.
      Приготвяне: Пилето се сварява в малко подсолена вода заедно с морковите и черния пипер, после се изважда и се отделя месото. Нарязва се на парчета и се смила или намачква до каша или нишки. Зеленчуците се нарязат на ситно, прибавя се чесън, всичко се смесва с пилешката каша и магданоза. Прибавя се малко бульон от пилето и се оставя няколко минути да се сгъсти. Накрая се поръсва със сиренето. Кашата се поднася топла.


 




Пт, 2024-04-19, 07:38

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP