РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Пилешко (агнешко, свинско) месо с булгур



Начална страница
     Продукти: 1,613 кг пилешко месо (2 кг агнешко месо без кост, 1,724 кг свинско месо), 250 г прясно масло, 200 г кромид лук, 500 г пшеничен булгур, 400 г червени домати, 5 г червен пипер, 2 г черен пипер, 20 г сол.
    Приготвяне: Порционните парчета месо и дребно нарязаният лук се задушават в мазнината. Разбъркват се с червения пипер, заливат се с гореща вода и се варят на тих огън до полуготовност. Прибавя се булгурът. Малко преди да е готово ястието, се слагат едро нарязаните червени домати и солта. При поднасяне ястието се поръсва със смления черен пипер.




 




Ср, 2024-04-24, 07:14

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP