РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Пълнени пиперки



Начална страница
Share|       
        
Продукти: 100 г сух бял хляб, 1 кг пиперки, 200 г сирене, 2 бр яйца, 100 г червени домати, 200 г кисело мляко, 200 г прясномляко, 1/2 връзка магданоз, сол и черен пипер на вкус.

      Приготвяне: Филиите от хляба се накисват в прясното мляко, изтискват се добре  и се натрошават на ситно. Прибавят се настърганото сирене, яйцата, червените домати, обелени и нарязани на ситно, ситно нарязаният магданоз, черният пипер и сол на вкус. Сместа се разбърква добре и с нея се напълват почистените от семето пиперки. Изпържват се в силно сгорещена мазнина до зачервяване и се поднасят с кисело мляко.


 




Пт, 2024-04-26, 21:45

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP