Share|
Продукти: 100 г сух бял хляб, 1 кг пиперки, 200 г сирене, 2 бр яйца, 100 г червени домати, 200 г кисело мляко, 200 г прясномляко, 1/2 връзка магданоз, сол и черен пипер на вкус.
Приготвяне: Филиите от хляба се накисват в прясното мляко, изтискват се добре и се натрошават на ситно. Прибавят се настърганото сирене, яйцата, червените домати, обелени и нарязани на ситно, ситно нарязаният магданоз, черният пипер и сол на вкус. Сместа се разбърква добре и с нея се напълват почистените от семето пиперки. Изпържват се в силно сгорещена мазнина до зачервяване и се поднасят с кисело мляко.
Продукти: 100 г сух бял хляб, 1 кг пиперки, 200 г сирене, 2 бр яйца, 100 г червени домати, 200 г кисело мляко, 200 г прясномляко, 1/2 връзка магданоз, сол и черен пипер на вкус.
Приготвяне: Филиите от хляба се накисват в прясното мляко, изтискват се добре и се натрошават на ситно. Прибавят се настърганото сирене, яйцата, червените домати, обелени и нарязани на ситно, ситно нарязаният магданоз, черният пипер и сол на вкус. Сместа се разбърква добре и с нея се напълват почистените от семето пиперки. Изпържват се в силно сгорещена мазнина до зачервяване и се поднасят с кисело мляко.