РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Прясно сирене



Начална страница

Продукти:

1 л прясно мляко
5 капки мая за сирене.
Приготвяне: Млякото се затопля докъм 400С и се подквасва с маята, престоява в съда около 1 час, като се разбърква, изсипва се в торбичка от рехаво домашно платно и се притиска между две дървени плочи за изцеждане на суроватката. След около 1 час се нарязва на порции.


 




Пт, 2024-04-26, 00:15

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP