РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Пури с локум



Начална страница
Share |
       Продукти:  0,400 л олио, 0,200 л прясно мляко, 1 1/2 бакпулвер, около 1 кг брашно, 1 кутия локум.
      Приготвяне: От млякото,олиото и брашното с бакпулвера се  замесва тесто. Разточва се кора, дебела 5 мм. Реже се на правоъгълници, във всеки се слага парче локум и  се завива на пура. Пекат се в намазана с масло тава в умерена фурна. Топли се овалват в пудра захар и ванилия.

 




Пт, 2024-04-19, 09:45

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP