РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Росбив



Начална страница





 
 


ПРОДУКТИ
560 г месо
80 г олио
сол на вкус
40 г хрян
20 г брашно
28 г вино
зелена салата

ПРИГОТВЯНЕ
    Месото се изчиства от сухожилията и се изпържва на фурна от двете страни еднакво. На всеки 10 -15 минути се залива с образувалия се от мазнината сос. Ако не се получи такъв, сипва се малко вода или бульон. В зависимост от желанието месото може да се остави по-сурово или по-изпечено. Поднася се на порции с най-различна гарнитура. Същото месо може да се сервира с хрян, като месото се залее със соса. Росбивът може да се сервира и сътс зелена салата. Сосът се получава с малко брашно, което се запича в мазнината и се гаси с вино.
Тагове/Tags: ростбив, ястие с месо, месо, рецепти, хрян 


 


 


 




Чт, 2024-11-21, 09:14

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP