РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Руло от птиче месо



Начална страница
Share |

        Продукти:  4, 120 кг пилета, 3, 300 кг моркови, целина, лук, 1 г черен пипер, бахар, карамфил, 0, 2 г дафинов лист, 50 г бяло вино, 30 г сол, 200 г основен тъмен сос.

          Приготвяне: Птиците се обезкостяват, като за целта се прави надлъжен разрез по гърба им от шията надолу и се внимава месото да остане към кожата. След обезкостяването месото се поръсва със сол, черен пипер и виното, увива се на стегнато руло, като се превръзва да остане на няколко места с канап, залива се с бульон или вода и се вари на тих огън до готовност заедно с костите, лука, ароматните корени и подправките.

         Готовите рула се освобождават от канапа и се подреждат в тави, намазват се с основния тъмен сос и се запичат няколко минути във фурна (до леко зачервяване).



 




Сб, 2024-04-20, 04:47

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP