РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Салата от пресен лук и маслини



Начална страница
Share |

Салата от пресен лук


 

 

       Продукти: 250 г пресен кромид лук (праз) (1-2 връзки), 150 г маслини, 50 мл (1/4 ч. ч.) растително масло, оцет, разреден с малко вода, и сол на вкус.

        Приготвяне: Лукът се почиства и измива, нарязва се на ситно, посолява се, залива се с растително масло и оцета и се подрежда в салатени чинии, като се украсява с маслините.



 




Вт, 2024-12-03, 17:41

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP