РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Салата от солена риба



Начална страница


1/2 кг хамсия (цаца, сафрид)
1 чаена чаша оцет
1 кафена чашка олио
1 глава лук
1/2 чаена лъжичка смлян черен пипер
1 лимон
1 супена лъжица нарязан копър.


Солената риба накисваме за едно денонощие в оцета. След това я отцеждаме и махаме главите и опашките, а на по-големите риби и гръбначната кост. Нареждаме рибата в дълбок съд с капак и я заливаме с олиото. Поръсваме с половината от ситно нарязания лук, нарязания на ситно копър и смления черен пипер. Най-отгоре поставяме половината от лимона, нарязан на тънки филийки. Захлупваме съда и го поставяме в хладилник за десетина часа. Рибата поднасяме с втората половина от ситно нарязания лук и с втората половина от лимона, нарязан на тънки филийки.



Рейтинг: 0.0/0



Коментар:




 




Чт, 2024-04-25, 02:54

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP