РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Салата от зелен фасул



Начална страница





 
 


ПРОДУКТИ
800 г фасул
40 г олио
8  г оцет или лимонов сок
копър
сол на вкус.


ПРИГОТВЯНЕ
     Почистеният зелен фасул се разцепва на две по дължината му. Вари се по-продължително с малко вода почти на пара. Поднася се студен, подправен със сол, олио и оцет или сок от лимон. Гарнира се  с пресен копър. Към същата салата може да се поднесат домати, нарязани на кръгове, или сварено червено цвекло.


Рейтинг: 0.0/0


 


 


 




Чт, 2024-11-21, 08:30

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP