РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Сирене на фурна



Начална страница



300 г сирене
40 г краве масло
половин връзка магданоз
2 глави кромид лук
черен пипер


Лукът нарязан на дребно се поставя в тавичка с разтопеното масло и се задушава във фурната до омекване. След това се разбърква с почистения и дребно нарязан магданоз, прибавя се натрошеното сирене, запича се леко и се поднася поръсено с черния пипер.
След запичането сиренето може да се залее с 1 чаша прясно мляко, предварително разбито с 1 супена лъжица брашно, 2 яйца и сол на вкус, и отново да се запече до зачервяване на заливката.





Рейтинг: 0.0/0






Коментар:




 




Чт, 2025-01-30, 07:04

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2025













Нагоре UP