РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Скалички



Начална страница
Share |
      Продукти: 200 г нарязани орехи, 2 белтъка, 120 г пудра захар, 40 г брашно,  40 г какао.
     Приготвяне: Белтъците се разбиват със захарта. Прибавят се брашното, какаото и орехите. Всичкото се разбърква. С чаена лъжичка се взема от сместа и се изсипва на купчинки на разстояние, за да не се долепят в тавата, намазана с масло и посипана с брашно. Изспичат се на слаба фурна.

 




Чт, 2024-04-25, 20:03

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP