РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Сос бернес крем



Начална страница





 
 


ПРОДУКТИ
60 г прясно масло
20 г оцет
20 г бяло вино
6-7 зърна черен пипер
1 дафинов лист
сол на вкус
40 г лук
1/2 жълтък
магданоз.

ПРИГОТВЯНЕ
     Оцетът, виното, дафиновият лист, лукът и черният пипер се варят на огъня, докато сместа изври наполовина. Разбиват се жълтъците и към тях се прибавя прецедената течност. Така получената смес се вари на водна баня, като се бърка, докато сосът се посгъсти. Прибавя се разбитото на пяна прясно масло и се опитва на сол. Може да се сложи нарязан на дребно магданоз. Сервира се към варена риба, месо и яйца, които получават името на соса.
 

Рейтинг: 0.0/0


 


 


 




Чт, 2024-11-21, 10:22

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP