РЕЦЕПТУРНИК


 





Гласувайте за този сайт в

BgTop




 








 













Сотирани картофи



Начална страница

1.250 кг картофи
200 г кромид лук
50 г растително масло
50 г прясно масло
50 г магданоз
10 г сол.

Картофите, измити и сварени, се обелват, докато са топли, а след като изстинат, се нарязват на кубчета. Лукът, нарязан на дребно, се пържи в мазнината до зачервяване. Прибавят се картофите и се посоляват. Разбъркват се леко и се поръсват с дребно нарязан магданоз.
     Поднасят се като гарнитура към риба, месо, закуски на скара и др.


 




Сб, 2024-04-20, 09:52

Начало
Търсене
Споделете
Translate
 
Категории
Рецепти [8]
Списък с новите рецепти от сайта.
Статии [1]
Напитки [1]
Архив
Статистика




CO2 емисии


Българска кухня shared items in Google Reader

↑ Grab this Headline Animator




Toolbar
Get our toolbar!
Share |RSS
Кухня и трапеза Thumbnail Screenshots by Thumbshots
РЕЦЕПТУРНИК.ML             ПАЗАРЛЪК - Безплатни обяви


Copyright Рецепти за кухня и трапеза © 2024













Нагоре UP